У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня

У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня

58-а мотопіхотна бригада, яка створена чотири роки тому, отримала перші казарми поліпшеного планування, багатоквартирний будинок штатно-посадового житла та їдальню.

Бригада, яка спочатку взагалі не мала свого пункту постійної дислокації, згодом розмістилася у наметових таборах у містах Конотоп, Глухів, смт. Вороніж та с. Стецьківка Сумської області.

Сьогодні, у Конотопі, були здані в експлуатацію дві з чотирьох казарм підвищеного комфорту, кожна на 125 осіб. За три тижні планується заселити ще одну, а четверту доведеться зачекати завдяки нечистим на руку будівельникам, які розікрали 4 млн. авансу, що є предметом досудового розслідування. Добудовуватиме казарму вже інша компанія.

Також сьогодні введено в експлуатацію багатоквартирний будинок штатно-посадового житла та нову їдальню, що працюватиме за новою системою харчування за каталогом.

На черзі нові казарми у Глухові та Стецьківці.

У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня
фото: Степан Полторак / Facebook

У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня У 58-й бригаді сьогодні новосілля та нова їдальня
фото © Аліса Бірюкова