На Львівщині відкрито школу фахівців-мінометників

На Львівщині відкрили школу фахівців-мінометників

Відкриття навчальної школи фахівців-мінометників відбулося у 184-му навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Школу створено відповідно до директиви Генерального штабу ЗС України на базі 356-го навчального артилерійського полку для вивчення сучасних методів боротьби з укритими цілями противника та руйнування польових укріплень, повідомляє пресслужба академії.

Тут військові опановуватимуть велику кількість знань та навичок, зокрема, досконале володіння мінометними розрахунками, їх обслуговування та ремонт, а також навички, що допоможуть у розпізнаванні вразливих місць ворожих укріплень, техніки та живої сили супротивника.

На Львівщині відкрили школу фахівців-мінометників

Нагадаємо, що серпні минулого року у частині також була відрита Школа підготовки фахівців протитанкових ракетних комплексів (ПТРК), де наразі відбувається підготовка операторів протитанкових ракетних комплексів «Корсар» і «Стугна».

Крім того, минулого року, але вже у 169-му нц «Десна» створили Школу підготовки танкістів, а ще роком раніше там запрацювала Школа підготовки снайперів.