Нова влада виганяє військовий госпіталь на вулицю?

військовий госпіталь

Нещодавно призначений Володимиром Зеленським очільник Луганської області Віталій Комарницький не продовжує оренду будівлі 59-му військовому госпіталю у Сєвєродонецьку.

Про це дописом у facebook повідомив волонтер Роман Донік наводячи фотокопію відповідного офіційного листа за підписом голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації.

Глава Луганской областной державной администрации Комарницкий, недавно назначенный Зеленским не продлевает аренду здания 59 военному госпиталю в Северодонецке. Уже подготовили распорягу, чтоб его приняли на баланс. Будут его сами использовать у «власній господарській діяльності». Еще раз - 59 военный госпиталь выгоняют. Из здания, которое было до этого убито в хлам и которое восстановили для госпиталя. Там и наше оборудование, и кондиционеры, начиная от операционной.
Нова влада виганяє військовий госпіталь на вулицю Нова влада вигоняє військовий госпіталь на вулицю

Варто зауважити, що майже рівно три роки тому, Роман Донік повідомляв про схожу ситуацію щодо можливого виселення 59-го мобільного військового госпіталю з цієї будівлі.

влада виганяє військовий госпіталь на вулицю