Україна купила болгарські МТ-ЛБ для обладнання у медичні

Україна купила болгарські МТ-ЛБ для обладнання у медичні

Для виробництва броньованих медичних машин, Україна, через ДП СЗТФ «Прогрес», придбала у липні 2019 року партію з десяти вживаних індійських МТ-ЛБ, що були вироблені у Болгарії.

Так, згідно з даними відкритої бази дані імпорту/експорту Great Export Import, український спецекспортер – Державне підприємство «Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма «ПРОГРЕС», для виробництва броньованих медичних машин закупила десять МТ-ЛБ болгарського виробництва, трохи більше ніж по $13 000 за одиницю.

Виробництво медичних МТ-ЛБ-С (на фото) у рамках державного оборонного замовлення у 2015-2019 роках здійснювалось приватною Науково-виробнича компанією «ВК Система».

Нагадаємо, що у липні через іншого спецекспортера також було закуплено 16 вживаних САУ 2С1 «Гвоздика» приблизно по 98 000 тисяч доларів за одиницю.

Україна купила болгарські МТ-ЛБ для обладнання у медичні Україна купила болгарські МТ-ЛБ для обладнання у медичні Україна купила болгарські МТ-ЛБ для обладнання у медичні Україна купила болгарські МТ-ЛБ для обладнання у медичні Україна купила болгарські МТ-ЛБ для обладнання у медичні

Фото МТ-ЛБ-С: НВК «ВК Система» / facebook