ВМСУ вже набирають екіпажі на наступні «Айленди»

ВМСУ набирає екіпажі на наступні Айленди

Вербувальний центр ВМСУ оголосив набір на військову службу за контрактом на посадах рядового і старшинського складу на катерах типу «Island», які будуть передані наступного року.

Очікується, що наступного року США передадуть зі резерву Берегової охорони, ще чотири катери цього типу. У Військово-Морських Силах України вже оголосили про плани створення дивізіону багатофункціональних патрульних катерів з шести «Айлендів». Зазначається, що завдяки їхнім морехідним можливостям «Айленди» можна буде застосовувати як у Чорному та Азовському морях, так і в Середземному.

Нагадаємо, що раніше повідомлялось про можливе обладнання цих катерів мінно-тральними модулями, або навіть легкими протикорабельними ракетами.

Щодо набору екпіажів, то перевага надається кандидатам віком до 35 років із знанням англійської мови. Після формування екіпажів передбачено курс мовної підготовки та направлення на навчання до міста Балтимор штату Меріленд Сполучених Штатів Америки.

Перелік вакантних посад та грошове забезпечення (грн):

Старшина команди – 16200
Командир відділення – 14000
Рульовий-сигнальник – 11400
Радіотелеграфіст – 11700
Моторист – 11700
Електрик – 11400
Машиніст – 11700
Кок – 11700
Марсовий – 11400

Умови проживання: розміщення на борту корабля, або в казармі поліпшеного типу (м. Одеса, провулок Газовий 4).

За детальною інформацією звертайтеся до Вербувального центру ВМС ЗС України за телефоном 0970411755, або у месенджері на сторінку Вербувального центру в Фейсбуці.

ВМСУ набирає екіпажі на наступні Айленди