Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило каталог продуктів

Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів

Телятина, свинина, форель, індики, гамбургери, моцарела, джем, шоколад, фрукти та овочі... загалом сотні найменувань у каталозі продуктів, якими харчуються українські солдати.

Міноборони наказом від 15 листопада 2019р. №591 затвердило Каталог продуктів харчування для приготування їжі солдатам військових частин, які перейшли на нову систему харчування.

Нагадаємо, що перехід Збройних Сил України на нову систему харчування було розпочато у 2017 році, у першу чергу на нові принципи харчування перейшли бойові бригади Сухопутних військ, Десантно-штурмових військ, Сил спеціальних операцій, навчальні центри та шпиталі, що виконують завдання в районі проведення ООС. На сьогодні продовольче забезпечення за новою системою здійснюється у 73 частинах, а це близько 60 тисяч військовослужбовців.

До кінця 2019 року було передбачено переведення на нову систему ще 284 військових частин із загальною чисельністю близько 50 тисяч осіб, але через позов фізичної особи-підприємця Богдан Алли Костянтинівни до Міноборони про визнання протиправним і нечинним наказу Міноборони, ці частини так і не перейшли на нову систему, а використовують скопійовані з радянських норми та застаріле обладнання.

Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів Чим годуватимуть українських солдатів – Міноборони затвердило перелік продуктів