Укроборонпром звільнює щойно призначених керівників

410 завод цивільної авіації

ДК «Укробопронпром», який нещодавно оскандалився із величезними зарплатами топ чиновників «нової команди», почав звільнювати щойно призначених керівників підприємств.

Так, згідно з повідомленням пресслужби концерну, 15 січня, його гендиректор Айварас Абромавичус видав наказ про звільнення директора ДП «Завод 410 ЦА» Олексія Попова, про призначення якого за результатами відкритого відбору, повідомили лише 9 січня 2020 року.

У короткому повідомлення на сайті концерну йдеться, що таке рішення прийнято «на підставі заяви Олексія Попова за взаємною згодою обох сторін. Виконуючим обов’язки генерального директора підприємства призначено першого заступника Хомка В.О.»

Зауважимо, що багато хто звернув увагу на відсутність будь-якого досвіду роботи та згадки про конкретні підприємства у «робочий біографії» Олексія Попова, яку оприлюднив Укроборонпром після призначення його на посаду тиждень тому.

Нагадаємо, що заступник гендиректора концерну Мустафа-Масі Найєм задекларував 486,5 тис грн отриманих від ДК «Укробопронпром» – згідно з повідомленнями про зміну майнового стану, Найєм 2 грудня 2019 року одержав 310 тис 521 грн, а 27 грудня – ще 176 тис 44 грн зарплати.