Три підприємства Укроборонпрому отримали керівників

Три підприємства Укроборонпрому отримали керівників

Завод імені Малишева, 410-й завод цивільної авіації, а також «Укрспецекспорт», які входять до концерну «Укроборонпром» за результатами відкритого відбору отримали нових керівників.

Про це повідомляє пресслужба держаного концерну.

Генеральним директором ДП «Завод імені В.О. Малишева» (ЗіМ) став Василь Крилас. Крилас все життя працював на виробництві – харківських заводах «Електроважмаш», «Харківпродмаш», «Спецмаш Україна», має великий досвід управління виробничо-господарською діяльністю, організації та контролю виробництва, технічного переозброєння підприємства тощо.

Генеральним директором ДП «Завод 410 ЦА» став Олексій Попов. Попов завершив Харківський авіаційний інститут за спеціальністю «Авіаційні двигуни і енергетичні установки» та отримав управлінську освіту у сфері авіації у Франції (Aerospace Master of Business Administration, Тулуза та «аудитор системи менеджменту якості в аерокосмічній галузі», Париж). Також Попов навчався в канадському університеті McGill, який входить в ТОП-100 найкращих ВУЗів світу. Олексій Попов працював на різних посадах у вітчизняному підприємстві, що займається виробництвом та розробкою систем керування повітряних і космічних суден.

Генеральним директором ДК «Укрспецекспорт» став Вадим Ноздря. Ноздря є депутатом Київміськради, де займається житлово-комунальними питаннями. До призначення управляв активами міжнародної групи компаній в Україні, займався проектами злиття та поглинання. Із червня 2017 року очолював львівський проект будівництва заводу з перероблення твердих побутових відходів, що фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку та міжнародними фондами. До того Ноздря п’ять років працював у компанії «Укрспецекспорт», де забезпечував виконання зовнішньоекономічних контрактів на постачання та ремонт техніки.

Читати також:НАБУ затримало керівництво «Спецтехноекспорту»

Раніше, за підсумками аналогічного відбору, на посаду директора ДП «Житомирський бронетанковий завод»(ЖБТЗ) був призначений Олексій Жуковець, а новим гендиректором ДП «НВК Газотурбобудування «Зоря»-«Машпроект» став Денис Гордієнко.