ХII Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт – ХХІ»

анонс виставок та заходів
Ан-124 і Ан-178

З 13 по 16 жовтня 2020 року, в Києві, на території Міжнародного виставкового центру відбудеться ХII Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт ХХІ» – вітчизняний виставковий захід у сфері авіапромисловості і космічних технологій.

Салон буде проведений напередодні Дня Захисника України одночасно і в єдиному форматі з XVII Міжнародною спеціалізованою виставкою «Зброя та безпека – 2020».

Під час зазначених виставок існує унікальна можливість, коли керівники всіх гілок влади доступні для ділового спілкування. Всім, хто пов’язаний з авіаційною, космічною та оборонною галузями мають рідкісну нагоду ознайомитись з думками осіб, що приймають рішення з ключових питань розробки, виробництва і продажу авіаційної техніки та озброєння.

Міжнародний авіакосмічний салон Авіасвіт Міжнародний авіакосмічний салон Авіасвіт Міжнародний авіакосмічний салон Авіасвіт Міжнародний авіакосмічний салон Авіасвіт

Запрошуємо фахівців з розробки, виробництва та реалізації продукції взяти участь у ХII Міжнародному авіакосмічному салоні «Авіасвіт – ХХІ», де буде створено всі умови для встановлення ефективних контактів високого рівня, подальшого розвитку виробничої кооперації та пошуку нових партнерів для бізнесу.

Місце проведення: м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти: тел.: +38(044) 201-11-63, e-mail: tor5@iec-expo.com.ua


Ukrainian Military Pages запрошує вітчизняні компанії на свої сторінки – розмістимо на безоплатній основі Ваші анонси та пресрелізи

наш e-mail: ukrmilitarypages@gmail.com