Іноземні компанії що візьмуть участь у Зброя та Безпека 2020

Іноземні компанії що візьмуть участь у Зброя та Безпека 2020

Як відомо з 13 по 16 жовтня 2020 року в Києві має відбутися XVII Міжнародна виставка «Зброя та безпека 2020», нижче наводимо перелік іноземних компаній які підтвердили свою участь.

Станом на дату публікації статті, у переліку відсутня американська корпорація Lockheed Martin, хоча раніше повідомлялось, що вона візьме участь у «Зброя та Безпека – 2020» та «Авіасвіт – ХХІ». Її участь була запланована в павільйоні США, організованим при держпідтримці США. Однак, після закриття кордонів на вересень, американська сторона переглянула рішення і загального павільйону не буде. Проте Lockheed Martin зацікавлені у виставці, і організатори виставки ведуть перемовини щодо участі компанії з індивідуальним стендом.

ДОПОВНЕННЯ: до оновленого списку учасників станом на 17.09.2020 р. було включено компанію Lockheed Martin Aeronautics – основний підрозділ Lockheed Martin із штаб-квартирою у Форт-Ворті, штат Техас. Відповідно був уточнений й нижченаведений спимок.

Назва компанії Країна Номенклатура,
опис
Advanced Technology Systems Company США Безпека кордонів / спостереження; Комплексна логістична підтримка; Безпечні комунікації.
AlmaDK, LLP Казахстан Виробництво спеціальної продукції військового призначення
Ariteks Boyacilik Ticaret ve Sanayi Aş Туреччина Надає кінцевим користувачам захисний спецодяг, одяг для активного спорту, медичний одяг, а також технічний текстиль для працівників будівельної та транспортної сфер.
Aselsan A.Ş. Туреччина Тактичні військові радіоприймачі та радіоелектронні системи військового призначення.
Brolis Semiconductors Литва Електронно-оптичні прилади.
Eclipse Defense Technologies США Виробляє 40‑мм пускові установки, які працюють з механізмом управління вогнем, що здатен змінювати швидкість снаряда на основі даних від вбудованого лазерного далекоміра, а також заряджати і програмувати інтелектуальні постріли.
Embraer S.A. Бразилія Авіабудівний конгломерат, який виробляє комерційні, військові, корпоративні та сільськогосподарські літаки, а також надає послуги в галузі авіації
Excalibur Army spol. s.r.o. Чехія Продаж, ремонт, виробництво та модернізація військових транспортних засобів та бойових машин, запчастин, озброєння, боєприпасів та інших видів військової техніки.
L3 Harris Technologies США Harris Corporation та L3 Technologies об'єдналися, створивши провідну світову компанію оборонних технологій. Є провідними інноваторами у галузі технологій, що пропонує рішення, що з'єднують, інформують та захищають, а саме, системи управління та тактичні радіосистеми для всіх видів військ.
Lenta Білорусь Виробництво текстильної галантереї, що використовується при пошитті військового майна; стрічки для нагород з муаровим ефектом; стрічки для парадних ременів
Lockheed Martin Aeronautics США Міжнародна компанія в сфері безпеки і аерокосмічної галузі, яка займається дослідженнями, проектуванням, розробкою, виробництвом, інтеграцією і підтримкою передових технологічних систем, продуктів і послуг.
Menatek Savunma Teknolojileri San. Tic. A.S. Туреччина Виробництво і проектування: обробка і шліфування матеріалів, лиття, кування, холодне штампування, виробництво шестерень.
Motorola Solutions, Inc. США Постачальник інноваційних рішень та послуг професійного зв'язку.
NT Service JSC Литва Телекомунікації, рішення для боротьби з безпілотниками.
OCEA Франція Морська безпека та охорона: морська безпека для спостереження, моніторингу та забезпечення безпеки. Пасажирські судна. Багатоцільові катера.
Roketsan Roket Sam. Ve Tic. A.S. Туреччина Проектування, розробка та виготовлення ракетних установок та ракет.
Thales Defense & Security, Inc. США Міжнародна компанія, що обслуговує оборонний, федеральний і комерційний ринки з інноваційними рішеннями для наземної тактичної, бортової і авіаційної, військово‑морської / морської галузі та безпеки.
WB Electronics, S.A. Польща Розробка та виробництво безпілотних літальних апаратів.
ZALA ARMS Manufacture of Ammunition Литва ZALA ARMS виробляє більше 80 видів патронів для рушниць і продає їх в Литві, Латвії, Естонії, Швеції, Україні, Чехії, Франції та ін