У Повітряних Силах ходили стройовим кроком з нагоди переходу на стандарти НАТО...

У Повітряних Силах ходили стройовим кроком з нагоди переходу на стандартами НАТО

Що не роблять у Збройних Силах України заради переходу на стандарти НАТО все закінчується шикуванням з урочистим маршем та перевіркою тривожних несесерів

Сьогодні відбулось перше урочисте шикування особового складу Командування Повітряних в новій організаційно-штатній структурі за стандартами НАТО, повідомляє АрміяInform.

Під час урочистостей командувач Повітряних Сил Сил Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Дроздов привітав офіцерів із призначенням та спрямував всіх військовослужбовців на інтенсивну роботу щодо набуття бойових спроможностей.

Керівники структурних підрозділів доповіли командувачу про проведені заходи, призначення особового складу й готовність до виконання завдань у новій структурі. На завершення реформовані офіцери походили стройовим кроком під музику доволі чисельного оркестру.

У Повітряних Силах ходили стройовим кроком з нагоди переходу на стандартами НАТО У Повітряних Силах ходили стройовим кроком з нагоди переходу на стандартами НАТО

Повідомляється, що перебудова структури війська спрямована на досягнення чіткого розмежування повноважень між органами військового управління за принципами країн Альянсу. Перехід на нову структуру передбачав суттєве скорочення штату. Проте в командуванні виду запевнили, що всім офіцерам, чиї посади скоротили, запропонували місця в інших підрозділах Повітряних Сил. У подальшому така ж трансформація чекає й на повітряні командування.