У Києві виготовили спецмашини для розгону заворушень

У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями

Українська компанія Tital спроєктувала, виготовила та поставила замовнику партію спеціальних машин для контролю над вуличними заворушеннями – так званих Retriever Barricade.

Машини виготовлені для іноземного замовника, повідомляє facebook-сторінка компанії.

«Кожен має право на свободу мирних зібрань та на свободу об’єднання з іншими… Реалізація цих прав не підлягає ніяким обмеженням, крім тих, які передбачені законом і необхідні в демократичному суспільстві в інтересах національної безпеки і громадського порядку, з ціллю попередження заворушень і злочині...» (Європейська конвенція з прав людини). Саме для виконання державою цих функцій призначені ці спецавтомобілі – для оперативного перекриття вулиць та контролю над масовими заворушеннями.

Спецмашина – це вантажівка-водомет із розсувними ґратчастими екранами-загородженнями та 12 поліціянтами у повному спорядженні у фургоні.

Характеристики: екіпаж – 2 в кабіні та 10-12 чоловік зі спорядженням у фургоні. Водяна гармата на даху з продуктивністю 20÷40 л/сек, насос 2000÷3000 л/хв, 4÷10 тон води в залежності від шасі. Баки на 100 л для піноутворювача, барвника та рідини подразнюючої дії.

У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями У Києві виготовили машини для контролю над вуличними заворушеннями