Командування тероборони зібрало офіцерів всіх бригад

Командування тероборони зібрало офіцерів бригад

Новостворене Командування територіальної оборони Сухопутних військ проводить на Рівненщині організаційно-методичний збір із офіцерами військ територіальної оборони (ТрО).

До заходу залучені представники чотирьох оперативних командувань та офіцери 25-ті бригад територіальної оборони, повідомляє АрміяInform.

Повідомляється, що під час занять на прикладі бригади тероборони Рівненської області присутнім представлено нові підходи в організації занять з бойової підготовки, продемонстровано зразки озброєння і техніки, зокрема й нової стрілецкьої зброї. Правда на фото ми чомусь бачимо американські HHMMWV, які не перебувають на озброєнні підрозділів територіальної оборони, що робить цей захід схожим на чергову показуху.

Командування тероборони зібрало офіцерів бригад

Виконувач обов’язків командувача ТрО генерал-майор Анатолій Баргилевич зазначив:

До зборів ми залучаємо кадрових військовослужбовців, підготовлених інструкторів за програмою «Орбітал», інструкторів Сил спеціальних операцій, фахівців громадських організацій. Важливо, що до збору з офіцерами територіальної оборони залучено керівників органів місцевого самоврядування, які є очільниками територіальної оборони у своїх районах. Отже, ми забезпечуємо чітку вертикаль управління системи територіальної оборони на державному, регіональному й місцевому рівнях

Командування тероборони зібрало офіцерів бригад Командування тероборони зібрало офіцерів бригад Командування тероборони зібрало офіцерів бригад Командування тероборони зібрало офіцерів бригад