Дайджест за березень: Зміни у грошовому забезпеченні

грошове забезпечення

Ми зібрали для Вас всі березневі публікації Ukrainian Military Pages, що присвячені змінам у грошовому забезпеченні військовослужбовців Збройних Сил України.

Якщо ви раптом, щось пропустили.



Компенсація за піднайом тепер без прописки по місцю служби

Відтепер для отримання грошової компенсації за піднайом житла не обов’язкова реєстрація місця проживання військовослужбовців та членів їхніх сімей за місцем проходження служби. Також не потрібно перебувати на черзі на службове житло (на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов через забезпечення службовими житловими приміщеннями).



Міноборони переглянуло розмір і умови виплати допомоги

Виключно у разі смерті близьких родичів, захворювання на онкологічні та інші складні хвороби... – Міністерство оборони змінило розмір, умови та порядок виплати військовим матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань.



Грошове забезпечення військових зросло на 5% і цього достатньо – Міноборони

Грошове забезпечення військовослужбовців цьогоріч було збільшено на 5% порівняно з минулим роком. Таким чином у ньому враховані всі коливання, які можуть відбутися на ринку. Тепер прийшов час інвестувати в нові розробки, в обладнання, в озброєння, в інфраструктуру.