Українські офіцери гидують харчуватися з солдатами?

солдатська їдальня

Якщо в США солдати та офіцери харчуються в одній їдальні то українські панове офіцери харчуються в окремих їдальнях, а для генералів взагалі готують за індивідуальним меню.

Зокрема, сьогодні, Інформаційне агентство Міністерства оборони України «АрміяInform» повідомило про відкриття нової офіцерської їдальні на території Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького для офіцерів Командування Сухопутних військ.

Повідомляється, що подивитись на це, а також перевірити якість ремонтних робіт прийшов сам командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Сирський.

офіцерська їдальня
Питання з організації харчування для офіцерського складу Командування Сухопутних військ тривалий час було проблемним, адже не було окремого належного приміщення. За моєї ініціативи питання щодо приміщення та його ремонту вже вирішили і нині відкрили офіцерську їдальню

– генерал-лейтенант Олександр Сирський

офіцерська їдальня

За його словами, ремонт та оснащення нового приміщення тривали протягом двох місяців. Але спочатку відремонтували солдатську їдальню Президентського полку, приміщення для приготування їжі (холодні та гарячі цехи). Окрім того, закупили нові меблі та сучасне обладнання, що набагато спрощує роботу персоналу та забезпечує ефективне й довготривале зберігання харчових продуктів.

За словами начальника їдальні прапорщика Василя Лук’яненка, нині у їдальні все обладнання нове: пароконвекційні печі, холодильні камери, м’ясорубки, кухонні комбайни тощо. Більшість кухонної техніки та обладнання вітчизняного виробництва.

офіцерська їдальня

Читати також:Президент дозволив генералам служити до 70 років