Військовий фінансист в ООС вкрав 200 тисяч гривень

Військовий фінансист в ООС вкрав 200 тисяч гривень

Заступник начальника фінансової служби однієї з військових частин в районі проведення операції Об’єднаних сил безпідставно перераховував гроші на власний картковий рахунок.

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Зокрема повідомляється, що слідчі Краматорського територіального управління ДБР, повідомили про підозру колишньому заступнику начальника фінансово-економічної служби військової частини в районі проведення ООС. Військовий підозрюється у привласненні військового майна, вчиненого в умовах особливого періоду (ч. 3 ст. 410 КК України).

Читати також:Начфін два роки платив зарплату віртуальним солдатам

За попередньою інформацією, підозрюваний, маючи доступ до розподілу та нарахування грошового забезпечення та інших належних військовослужбовцям виплат, безпідставно перераховував на свій особистий картковий рахунок грошові кошти. Внаслідок незаконних дій військовослужбовця державі спричинено збитки у сумі близько 200 тисяч гривень.

Читати також:Військові на Львівщині розікрали гелікоптери Мі-8 і Мі-24

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Луганського гарнізону. У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Військовий фінансист в ООС вкрав 200 тисяч гривень