У Херсонській області вибухнула вантажівка з боєприпасами

У Херсонській області вибухнула вантажівка з боєприпасами

У Херсонській області, під час руху військової техніки до місця дислокації, сталося загоряння вантажівки КрАЗ, у кузові якої знаходились боєприпаси, що здетонували від пожежі.

Подія трапилась близько 12 години 16 квітня 2020 року. Ніхто з особового складу військовослужбовців Збройних Сил України та цивільного населення не постраждав.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, розпочали досудове розслідування за фактом необережного знищення зброї, бойових припасів, засобів пересування та іншого військового майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах (ч. 1 ст. 412 Кримінального кодексу України).

Наразі слідчі ДБР проводять огляд місця події та встановлюють причини загорання. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному здійснює військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України.

У Херсонській області вибухнула вантажівка з боєприпасами У Херсонській області вибухнула вантажівка з боєприпасами У Херсонській області вибухнула вантажівка з боєприпасами