У Житомирському військовому інституті коронавірус

У ЗСУ зареєстровано ще 2 випадки захворювання на COVID-19

Сьогодні, за два тижні після виявлення коронавірусної хвороби COVID-19 у курсанта Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова, було підтверджено захворювання ще у чотирьох військовослужбовців інституту.

Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Сьогодні, 20.04.2020 підтверджено захворювання ще у чотирьох військовослужбовців Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова, що з 08.04.2020 року знаходилися під наглядом медичної служби на обсервації в ізоляторі військового інституту у зв’язку з контактуванням з хворою особою

Повідомляється, що курсант Житомирського військового інституту, контактував з мамою, у якої було діагностовано захворювання на коронавірус. Після отримання цієї інформації 08 квітня 2020 року, військовослужбовець разом з групою контактних осіб (27 чоловік) був негайно ізольований. Після лабораторного підтвердження COVID-19 його було госпіталізовано до інфекційного відділення Житомирського військового госпіталю.

Враховуючи результат тестування термін обсервації зазначеній групі військовослужбовців подовжено. Найближчим часом ПЛР тестування буде проведено усім, хто входить до цієї групи.

Відповідно зараз у ЗС України зареєстровано 39 випадків захворювання на хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 2 людини одужали та 2 померли.