Жахлива ДТП: П'яний майор переїхав трьох жінок-офіцерів

Жахлива ДТП: П'яний майор переїхав трьох жінок-офіцерів

У Києві, на території військової частини по вулиці Зоологічній, водій «Тойоти Пріус» здійснив наїзд на трьох 23-річних дівчат – слухачів-офіцерів медичної служби, двом ампутували ноги.

ДТП сталося 25 серпня. Поліція Києва повідомила, що попередньо встановлено: водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на курсанток, котрі стояли біля адмінбудівлі. Внаслідок автопригоди троє дівчат отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували. Водія, 1974 року народження, затримали у порядку ст. 208

О 19:42 офіційне повідомлення поширило Командування Медичних Сил ЗС України:

Сьогодні, 25 серпня, близько 16.40 у Українській військово-медичній академії сталася дорожньо-транспортна пригода, у наслідок якої травмовано трьох слухачів-офіцерів медичної служби.

Травмованим було надано невідкладну допомогу та оперативно доставлено до лікувальних закладів. На цей час постраждалі перебувають у Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ”, стан здоров’я стабільний.

Наразі триває обстеження потерпілих та надається кваліфікована медична допомога.
Жахлива ДТП: П'яний майор переїхав трьох жінок-офіцерів

Telegram-канал DTP KIEV INFO, що відслідковує дорожньо-ьранспортні пригоди, повідомив, що за кермом був військовий у званні майор, а драгер показав 2 проміле.

А ось і майор, 1974 року народження, який на Тойота-Пріус розсікав п'яним по території військової частини на Зоологічній та розчавив трьох дівчат курсанток. З важкими травмами всіх було госпіталізовано, двох в військовий госпіталь, найважчу в 17-ту політравму. Медики борються за її життя.

Чоловік у якого драгер показав 2 проміле, затриманий за 208 статтею, скоро йому буде обрана міра запобіжного заходу на час слідства. Під час оформлення, за словами очевидців, був нахабний і відмовлявся від драгера але його переконали добрі люди що краще "взяти це в рот" (мова про мундштук одноразовий).

І ще, машина не в угоні, була колись, але вже все норм. Хоча йому вона вже не знадобиться.
Жахлива ДТП: П'яний майор переїхав трьох жінок-офіцерів

Дівчата-слухачі УВМА мали отримати у цій військовій частині військову форму. Відомо, що за адресою: м. Київ, вул. Зоологічна, 4а, дислокується 1004-й окремий батальйон охорони і обслуговування Командування Сухопутних військ (військова частина А1937).

Жахлива ДТП: П'яний майор переїхав трьох жінок-офіцерів Жахлива ДТП: П'яний майор переїхав трьох жінок-офіцерів

Сайт Segodnya.ua із посиланням на волонтера військового госпіталя повідомив, що постраждалі перебувають у важкому стані.

Одна потрапила в дуже важкому стані до 17-ї лікарні, дві перебувають тут (у військовому шпиталі). Коли третій дівчинці стабілізують стан, її теж перевезуть сюди. Дівчині ампутували ногу. На іншу ногу поставили апарат зовнішньої фіксації, там перелом. У однієї дівчинки, яка у військовому госпіталі, ампутували ногу. У другої триває операція – зараз її оперують, сподіваємося, що їй обидві ноги врятують

Прогнози лікарі дають поки тільки про третю дівчинку, що їй врятують обидві ноги. Та, якій ампутували ногу в госпіталі, зараз в реанімації, важкий стан. Медики швидкої кажуть, дівчинка лежала біля сходів. Друга – посередині тієї площі, де їх знайшли