АМКУ не розглядатиме заявку DCH і Skyrizon щодо купівлі акцій «Мотор Січ»

Мотор Січ

Антимонопольний комітет України не прийняв до розгляду та повернув заявку групи DCH Олександра Ярославського та китайської компанії Skyrizon щодо купівлі акцій підприємства «Мотор Січ».

Заявку було повернуто як таку що не відповідає певним процедурним питанням, повідомляє пресслужба DCH. Крім того АМКУ запитав у заявника додаткову інформацію.

«Згідно з чинним законодавством повернення заявки не позбавляє заявника права звернутися до Антимонопольного комітету України повторно», – зазначають у DCH.

Нагадаємо, що китайські інвестори, представлені в Україні компанією Skyrizon і група DCH харківського бізнесмена Олександра Ярославського подали заяву в АМКУ 4 серпня 2020 року.

Група DCH Олександра Ярославського (ТОП-10 рейтингу Forbes Ukraine) володіє портфелем активів в індустріальному секторі і має досвід виведення великих промислових підприємств з кризи, викликаної неправомірними судовими та іншими регуляторними рішеннями. До складу поточних інвестицій DCH входить Міжнародний аеропорт «Харків» і проєкт будівництва нового аеропорту у Дніпрі, що обумовлює інтерес групи до авіаційної галузі.


ua en