На Херсонщині збудували польову базу модульного типу

На Херсонщині збудували польову базу модульного типу

Польову базу модульного типу для розміщення підрозділу Збройних Сил України побудували на Херсонщині силами 26-ї окремої бригади Державної спеціальної служби транспорту.

«Житловий модуль розрахований на шість чоловік. Польові умови розміщення вояків стають дедалі комфортнішими», – повідомляє пресслужба ДССТУ.

Проте, як можна побачити на фото, насправді у модулі для шістьох затісно.

На Херсонщині збудували польову базу модульного типу На Херсонщині збудували польову базу модульного типу На Херсонщині збудували польову базу модульного типу На Херсонщині збудували польову базу модульного типу На Херсонщині збудували польову базу модульного типу

Нагадаємо, що у грудні 2018 року у Міністерстві оборони повідомили про плани закупівлі модульних польових таборів з розрахунку на батальйон. Експериментальний комплект батальйонного модульного польового табору, особовий склад у якому розміщуватиметься в спеціалізованих контейнерах, мали придбати у 2019 році. Тоді його оцінили у 300 мільйонів гривень. У цю суму входить вартість військової та спеціальної техніки для перевезення контейнерів, обладнання ділянок, добування води, її очищення та інші витрати.

Читати також:Модульне містечко на полігоні 169-го навчального центру «Десна»