Президентська охорона отримала нові автівки

Президентська охорона отримала нові автівки

Управління державної охорони, на яке покладено охорону перших осіб держави та ключових державних органів, отримало нові службові автомобілі.

Передача автомобілів для підрозділів Управління державної охорони України відбулась на базі автотранспортної служби УДО напередодні Дня автомобіліста і дорожника. На заході були присутні ветерани автотранспортної служби, повідомила пресслужба управління.

«Новітні виклики та загрози, що постають перед нашою державою, вимагають від нас бути мобільними, підготовленими та оснащеними. Сьогодні Управління впевнено дивиться вперед» – зазначив начальник УДО України генерал-майор Сергій Рудь.

Управління державної охорони України є державним правоохоронним органом спеціального призначення, підпорядкованим Президентові України та підконтрольним Верховній Раді України. Штатна чисельність УДО складає 2694 осіб, в тому числі 6 генералів.

Нагадаємо, що утримання одного співробітника УДО є найдорожчим серед всіх військових і правоохорнних органів України, у відношенні бюджету відомств до їх чисельності.

Президентська охорона отримала нові автівки Президентська охорона отримала нові автівки Президентська охорона отримала нові автівки