Миколаївський бронетанковий відремонтував партію БТР-80

Миколаївський бронетанковий завод відремонтував партію БТР-80

Державне підприємство «Миколаївський бронетанковий завод» (МБТЗ) завершило виконання контракту і передало Міністерству оборони партію відновлених БТР-80 з покращеними тактико-технічними характеристиками.

На миколаївському заводі провели капітальний ремонт бронетранспортерів, відновили роботу всіх вузлів та агрегатів, а також встановили новітні прибори спостереження, навігації та зв’язку українського виробництва, повідомляє пресслужба ДК «Укроборонпром».

Скільки саме бронетранспортерів передано не повідомляється. Водночас на оприлюднених пресслужбою фото можна побачити п'ять відремонтованих БТР-80. Також на фото потрапило кілька БРДМ-2, що також ремонтуються та модернізуються миколаївським заводом.

Миколаївський бронетанковий завод відремонтував партію БТР-80

Нагадаємо, що раніше цього року, МБТЗ, у рамках держоборонзамовлення, передав українській армії близько 50 модернізованих броньованих розвідувально-дозорних машин БРДМ-2Л1.

Крім того, 18 відновлених бронетранспортерів БТР-80 цього року передав Київський бронетанковий завод (по 9 у травні та вересні) і три БТР-80 безоплатно передало військовим Управління державної охорони.

Також нагадаємо, що узагальнену інформацію про закупівлі ЗС України можна знайти тут, а в розрізі окремих контрактів та надходження партій оброєння і техніки – на цій сторінці.