У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище

У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище

На аеродромі 831-ї бригади тактичної авіації Повітряного командування «Центр» ПС ЗСУ тривають відновлювальні роботи – завершується демонтаж та заміна аеродромних плит.

Роботи проводяться силами 28-го окремого інженерного аеродромного батальйону.

– Під час дефектування злітно-посадкової смуги (ЗПС) ми визначили обсяги, а також необхідну кількість матеріалів і техніки для виконання завдання, – розповідає начальник виробничого технічного відділення батальйону капітан Руслан Фоменко. – Пошкодження аеродромних плит були не критичними, але подальше використання аеродрому за основним призначенням без виконання відновлювальних робіт було не можливим. Загалом підлягали заміні 57 шт. аеродромних плит (ПАГ), нарізано більше 1000 метрів погонних швів та демонтовано 624 кв.м монолітного покриття.

По завершенню робіт на об’єкті, військовослужбовці 28-го інжбату передадуть летовище фахівцям інженерно-аеродромної служби 831-ї бригади та повернуться до Миколаєва.

Нагадаємо, що нещодавно 352-й окремий інженерно-аеродромний батальйон Повітряних Сил (військова частина А1538, м. Хмельницький) отримав від американських партнерів сучасне обладнання та агрегати для ремонту штучних покриттів військових летовищ.

У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище У Миргороді 28-й інжбат відновлює військове летовище



За інформацією пресслужби 831-ї бригади тактичної авіації