ЗІМ запропонував Бразилії модернізацію танка M60

ЗІМ запропонував Бразилії модернізацію танка М60

Фахівці ЗІМу презентували делегації Бразилії власну концепцію модернізації бразильських танків М60, що передбачає встановленню нового моторно-трансмісійного відділення з двигуном 6ТД-2 та реверсною трансмісією.

Це відбулося в рамках Першого Діалогу оборонної промисловості між Україною та Бразилією який розпочався у Києві 1 грудня, повідомляє пресслужба ДП «Завод імені В.О. Малишева».

Делегацію Бразилії представили керівники Міністерства оборони, департаменту розвитку торгівлі, відділу науки, технологій та інновацій Міністерства оборони, відділу оборонної продукції Міністерства закордонних справ та посольства Федеративної Республіки Бразилія в Україні та представники 13 найбільших підприємств країни.

ЗІМ запропонував Бразилії модернізацію танка М60

Однією з актуальних тем стала модернізація танка М60 для потреб Збройних сил Бразилії. ЗІМ презентував власну концепцію модернізації танків М60 завдяки встановленню нового моторно-трансмісійного відділення з сучасним двигуном 6ТД-2 та реверсною трансмісією.

Також, представники підприємства продемонстрували бразильцям анімовану презентацію сучасного українського танку «БМ Оплот».