Ukrainian Military Pages найпопулярніший мілітарний сайт

Ukrainian Military Pages найпопулярніший мілітарний ЗМІ

Понад 2,6 мільйона користувачів, які читали Ukrainian Military Pages в 2020 році, роблять нас найпопулярнішим недержавним інформаційним сайтом мілітарної тематики в Україні.

При цьому, в Україні цього року нас читали 2 389 230 користувачів, що складає 90,37% від загальної кількості читачів, на другому місці – США, де нами зацікавилось більше ніж 60 тисяч користувачів, і на третьому місці за кількістю читачів – Польща.

Ukrainian Military Pages найпопулярніший мілітарний ЗМІ

Найпопулярнішою публікацією 2020 року стала стаття «Міноборони змінило форму і знаки розрізнення військових», присвячена змінами Правил носіння військової форми одягу та знаків розрізнення військовослужбовцями ЗСУ (наказ №238), яка отримала 127 тисяч переглядів.

Нагадаємо, що найбільш читана публікація 2019 року – про запланований перехід ЗС України на американську систему грошового забезпечення, отримала 233 тисячі переглядів.

Якщо Ви ще досі не є постійним читачем Ukrainian Military Pages долучайтесь!

Підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах, якими найчастіше користуєтесь і дізнавайтесь про новини зручним для вас способом: у Facebook, Twitter, Telegram або Linkedin.

Також ми завжди відкриті до співпраці з вітчизняними компаніями оборонної промисловості, як державними, так і приватними. Ukrainian Military Pages нададуть свої сторінки для інформування про Ваші плани та досягнення.

Включить наш e-mail: ukrmilitarypages@gmail.com у свою росилку, якщо ще цього не зробили.

Ми співпрацюємо не лише з ОПК – збираєтесь видати книгу на воєнну або коловійськову тематику? Хочете, щоб про неї дізналось якнайбільше людей? Ми допоможемо це зробити.

Маєте іншу цікаву ідею або інформацію? Пишіть.


Ukrainian Military Pages – незалежний інформаційний ресурс, що висвітлює стан військових формувань, військової промисловості та оборонної політики України, а також розповідає про світові новини мілітарної тематики, містить тематичну довідкову та статистичну інформацію.

Зокрема лише на сторінках на сторінках UMP ви зможете знайти переліки допущеного до експлуатації, прийнятого на озброєння та закупленого озброєння і військової техніки, узагальнену інформацію про надходження військової техніки до Збройних Сил України та інших військових формувань, а також багато іншої статистичної та аналітичної інформації.

Крім того, Ukrainian Military Pages має електронну бібліотеку, що містить діючи бойові статути, військові стандарти, настанови, навчальні посібники, довідники, інструкції з експлуатації військової техніки, а також багато іншої корисної та цікавої літератури.