Ініціатори чотирьох резонансних позовів до Міноборони подали заяви про залишення їх без розгляду

Хомчак

За інформацією уповноважених представників Міноборони, ініціатори чотирьох позовів, що набули резонансу у ЗМІ, добровільно подали до судів заяви про залишення цих позовів без розгляду.

Наразі у Міністерстві оборони України очікують прийняття процесуальних ухвал суду з порушених питань, повідомляють у відомстві.

«Міністерство оборони та Збройні Сили України продовжують виконувати основні завдання з організації та забезпечення оборони країни. Нагадаємо, що у Міноборони постійно вживаються заходи, спрямовані на підвищення рівня військової дисципліни, усунення виявлених порушень вимог законодавства, допущених військовослужбовцями в повсякденній діяльності, запобігання їх виникнення у подальшому та притягнення винних осіб до відповідальності», –йдеться у повідомленні на сайті Міноборони.

Нагадаємо, що кілька днів тому, стало відомо, що Головнокомандувач ЗС України, начальник Генерального штабу, командувач Повітряних Сил та командувач Медичних сил Збройних Сил України подали позови і судяться з Міністерством оборони України.