Уруський підтримує створення оборонної виставки UA Def, адже «Зброя та безпека» – то більше для мисливців

Уруський підтримує створення оборонної виставки UA Def,

Мінстратегпром підтримує ініціативу створення в Україні спеціалізованої виставки оборонної продукції і готове виступити ініціатором від імені Кабінету Міністрів.

Про це, як пише Цензор.НЕТ, повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський у відповідь на ініціативу Ліги оборонних підприємств, Укроборонпрому та виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» створити виставку UA Def.

— Ідею створення такої виставки я підтримую. Інше питання, яке ми обговорюватимемо, – де вона повинна функціонувати, на якому майданчику. Але те, що є така ініціатива і наших приватних компаній, і Укроборонпрому, Мінстратегпром підтримує, готовий підставити своє плече й виступити від уряду ініціатором її створення, – сказав Олег Уруський.

Він нагадав, що на сьогодні в Україні функціонують дві спеціалізовані виставки – «Авіасвіт-XXI» і «Зброя та безпека».

— Свого часу виставка «Зброя та безпека» була створена Міністерством внутрішніх справ під завдання розроблення спеціалізованої мисливської зброї й вона не повністю охоплює комплекс, який може демонструвати нашу державу в оборонно-промисловому напрямку, – пояснив Олег Уруський.