«Українська бронетехніка» створює колабораційний хаб

Українська бронетехніка створює колабораційний хаб

Компанія «Українська бронетехніка» хоче об’єднати інноваційні українські оборонні підприємства, створити майданчик для реалізації амбітних спільних проєктів та взаємної маркетингової підтримки.

У компанії повідомляють, що вже укладені угоди про співпрацю з виробником елементів захисту, тактичного спорядження та обладнання для полігонів Velmet, міжнародним центром підготовки фахівців в сфері безпеки «Центр-А», збройовою залою Swarogarms і експериментально-дослідницьким центром зі створення та випробування тактичного спорядження Center13.

«Ми, українські компанії безпекового сектору, існуємо для того, аби своїми продуктами і послугами захищати життя захисників України, – зазначив генеральний директор «Української бронетехніки» Владислав Бельбас. – В бою важлива кожна деталь. І мова не лише про озброєння та спорядження, а й про специфічні навички, реакції, тактико-спеціальну підготовку. Докладно про колаборації розповімо найближчим часом».

«Українська бронетехніка» запрошує оборонні компанії до колабораційного хабу.

Зауважимо, що наразі в Україні існує щонайменше дві недержавні формації навколо яких об'єднуються приватні оборонні підприємства. Це заснована 2017 року за підтримки Ради волонтерів при Міноборони України, Асоціація виробників озброєння та військової техніки України, що налічує близько 100 компаній та заснована в 2016 році Ліга оборонних підприємств України, до якої складу входять 69 компаній – виробників оборонної продукції.