Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 (ФОТО)

Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60

Денні та нічні стрільби з модернізованих 57-мм зенітних гармат С-60МВ та переносних зенітних ракетних комплексів стали кульмінацією підготовки 8-го зенітного дивізіону ВМС Польщі.

Солдати 8-го зенітного дивізіону з Дзінова, що організаційно входить до 8-ї флотилії берегової оборони, навчались з іншими підрозділами польських ВМС на полігоні в Устці. Була перевірена робота систем управління, контролю повітряного простору, а також навички планування протиповітряного бою командирами підрозділів.

Модернізована версія радянської зенітної гармати С-60, що має назву S-60MB, оснащена системою електричного приводу та цифровою системою взаємодії з командною машиною, що дозволяє здійснювати автоматичне наведення гармати на ціль.

До вашої уваги фото тренування з ведення зенітного вогню по маловисотних цілях.

Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 Польські морські зенітники стріляли з гармат С-60 фото: пресслужба 8-го зенітного дивізіону ВМС ЗС Польщі