Жінкам в армії США дозволили заплітати коси

Жінкам в армії США дозволили заплетати коси

Пройшли ті часи, коли американським військовослужбовцям-жінкам доводилося відрізати прядки або носити тугі гульки, які викликають передчасне випадання волосся.

«Сьогодні перший день, коли жінкам-солдатам дозволяється прибирати волосся в довгі хвости та заплітати коси. І поки все добре. Наші вороги не вдерлися, і західна цивілізація не руйнується (або, може й так, але, принаймні, не з цієї причини)», – написало 7 травня видання Military Times.

Жінкам в армії США дозволили заплетати коси Жінкам в армії США дозволили заплетати коси

Нагадаємо, що раніше повідомлялось, що жінкам, які служать в американській армії також дозволять носити сережки, фарбувати губи і нігті.

Натомість в українських жінок-військовослужбовців немає проблем, а ні з модельними зачісками, а ні з фарбуванням губ, нігтів чи іншим макіяжем.

в українських жінок-військовослужбовців немає проблем а ні з модельними зачсками, а ні з фарбування губ, нігтей в українських жінок-військовослужбовців немає проблем а ні з модельними зачсками, а ні з фарбування губ, нігтей в українських жінок-військовослужбовців немає проблем а ні з модельними зачсками, а ні з фарбування губ, нігтей в українських жінок-військовослужбовців немає проблем а ні з модельними зачсками, а ні з фарбування губ, нігтей