Укрспецекспорт підписав контракт на ремонт літака-заправника Іл-78 ВПС Пакистану

Укрспецекспорт підписав контракт на ремонт літака-заправника Іл-78 ВПС Пакистану

У рамках міжнародної виставки «Зброя та безпека 2021» Державна компанія «Укрспецекспорт» підписала контракт з ВПС Пакистану на ремонт літака-заправника Іл-78.

Про це повідомляє пресслужба державної компанії.

Новий контракт підписаний у рамках угоди 2020 року. Ще рік тому, на початку червня 2020 року, Державна компанія «Укрспецекспорт», яка входить до складу Державного концерну «Укроборонпром», перемогла у багатомільйонному тендері на ремонт літака-заправника Іл-78, оголошеного Управлінням закупівель Військово-повітряних Сил Пакистану.

За результатами тендеру Укрспецекспорт уклав контракт на ремонт військових літаків з Управлінням закупівель ВПС Пакистану. Тоді ж українська сторона отримала підтвердження намірів Пакистану укласти пакет контрактів на капітальний ремонт ще двох літаків-заправників.

Тогорічний контракт, який виконувало ДП «Миколаївський авіаремонтний завод», був успішно завершений. І вчора, 16 червня, Укрспецекспорт в особі гендиректора Вадима Ноздрі підписав з пакистанськими партнерами контракт на ремонт ще одного літака-заправника Іл-78.