Завтра в Києві стартує виставка «Зброя та безпека»

Такого ви не побачите на параді! – 30 000 кв. метрів найновіших розробок у сфері оборони та авіакосмічної галузі, які представлять 332 компанії, у т.ч. 35 іноземних з 13 країн.

15-18 червня 2021 р. у Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній (Броварський пр-т, 15) відбудуться Міжнародна спеціалізована виставка «ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА – 2021» і Міжнародний авіакосмічний салон «АВІАСВІТ – ХХІ».

Стратегічний партнер виставки «Зброя та безпека» – ДК «Укрспецекспорт» (ДК «Укроборонпром»). Стратегічний партнер авіакосмічного салону «Авіасвіт-ХХІ» – всесвітньовідомий авіабудівний конгломерат Embraer (Бразилія).

Вперше на виставці будуть представлені:

  • Embraer, всесвітньо відомий авіабудівний конгломерат (Бразилія);
  • Lokheed Martin, CША (перша у світовому топ-100 рейтингу найприбутковіших світових компаній оборонної промисловості у 2019 р., згідно з даними американського видання Defense News, та SIPRI – Стокгольмського міжнародного інституту досліджень проблем миру);
  • Firefly Aerospace Inc, США (компанія вихідця з України бізнесмена Максима Полякова, що має контракти з НАСА на доставку вантажів на Місяць в рамках програми CLPS проєкту «Артеміда);
  • експозиція Міністерства економічного розвитку, праці та технологій Республіки Польща;
  • Fireway – переможці хакатону NASA Space App Challenge в категорії «Найкраще використання технологій»;
  • результати кооперації компаній «Нібулон» (м. Миколаїв) і OCEA (Франція) у виробництві катерів берегової охорони;
  • експозиція новоствореної Національної Асоціації підприємств оборонної промисловості України.

Також відбудуться прем'єрні покази новітніх зразків оборонної продукції.

В рамках ділової програми – понад 20-ти змістовних заходів різних форматів. Це, зокрема, Фінал п'ятого конкурсу інженерних стартапів у сферах космічних технологій та активної біоелектроніки Vernadsky Challenge з грантом у 2 млн. гривень (організатор ГО «Асоціація «Ноосфера»), «Конференція авіаційної промисловості України – 2021», семінар «Досвід проведення балістичних випробувань засобів індивідуального та колективного бронезахисту» (Національний університет оборони України ім. І. Черняховського), низка семінарів з актуальних тематик для представників правоохоронних органів, зокрема «Захист інформації за технічними каналами» (Державний НДІ МВС України) та інші події.

Купуйте квитки зі знижкою онлайн: тут »»

Хто має право на безкоштовне відвідування

Вхід відвідувачів за службовими посвідченнями ЗСУ, НГУ, НПУ, СБУ, ДСНС, а також для учасників АТО, ООС, співробітників силових міністерств і відомств, пенсіонерів та осіб з інвалідністю є безкоштовним. Бедж відвідувача не вимагається, необхідно лише предʼявити посвідчення із переліку вище співробітнику МВЦ при вході на експозицію.