Морська піхота випробувала свій новий БТР (ВІДЕО)

Морська піхота випробувала свій новий БТР (ВІДЕО)

Днями відбулися додаткові типові випробування БТР-4Е з покращеною морехідністю, якими оснащуватимуть морську піхоту ВМС для десантування з надводних десантних кораблів.

Про це повідомив міністр оборони України Андрій Таран. За його словами бронемашина продемонструвала очікувані характеристики та зарекомендувала себе відмінно.

Сучасний, багатофункціональний, грізний – це трьома словами характеристика такого варіанту виконання БТР-4Е. Після додаткових типових випробувань з подолання водних перешкод ми вкотре пересвідчилися у перспективності цього зразка військової техніки та його необхідності для оборони України. БТР-4Е є виключно українською розробкою, що пройшла повний цикл від «чистого аркуша» до постановки на озброєння

Міністр підкреслив, що «морська» модифікація БТР-4Е призначена для транспортування особового складу морської піхоти, вогневої підтримки в бою і вирізняється здатністю цілодобово виконувати завдання в зонах помірно-холодного морського клімату.

Морська піхота випробувала свій новий БТР (ВІДЕО) Морська піхота випробувала свій новий БТР (ВІДЕО) Морська піхота випробувала свій новий БТР (ВІДЕО) Морська піхота випробувала свій новий БТР (ВІДЕО)