Нацгвардія отримала сучасне медичне обладанання

Нацгвардія отримала сучасне медичне обладанання

Військовий госпіталь Національної гвардії отримав польовий мобільний медичний пункт, пересувний рентгенологічний кабінет та діагностичне обладнання.

Про це повідомляє пресслужба Національної гвардії України.

Повідомляється, що напередодні Дня медичного працівника госпіталь, що дислокується на Львівщині, у місті Золочів, відвідав Командувач НГУ генерал-полковник Микола Балан.

Командувач привітав медичних працівників та вручив сертифікат на отримання медичного обладнання на суму близько 600 тисяч гривень, а також завдяки міжнародній співпраці госпіталь отримав медтехніку на 15 мільйонів гривень. Серед них польовий мобільний медичний пункт, пересувний рентгенологічний кабінет та діагностичне обладнання, завдяки якому можна діагностувати та надавати фахову невідкладну медичну допомогу в польових умовах та під час виконання завдань за призначення в районі проведення ООС.

Нацгвардія отримала сучасне медичне обладанання

Варто відзначити, що військовий госпіталь Національної гвардії України – це єдиний лікувальний заклад у Нацгвардії. Тут надають кваліфіковану медичну і консультативну допомогу військовослужбовцям, а також членам їхніх сімей, здійснюють госпітальну та гарнізонну військово-лікарську експертизу і проводять медичний огляд військовослужбовців.

Крім того, із самого початку бойових дій на Сході держави медперсонал госпіталю ротаційно відряджався в район проведення антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.