В Україні з’явилися китайські армійські позашляховики

В Україні з’явилися китайські армійські позашляховики

У серпні в Україну прибула перша партія китайських позашляховиків BAW Warrior, які використовує армія Китайської Народної Республіки (КНР).

Цивільну версію китайських армійських позашляховиків Warrior 2043 ввозить українська компанія «Агсолко Україна» – офіційний імпортер китайської техніки.

«Надійні потужні двигуни, повний привід, рамна конструкція, прямі лінії кузова, створені не модними тенденціями, а для вирішення функціональних завдань, унікальна для класу вантажопідйомність понад 1800 кг, практичність у всьому – все це робить Warrior вірним і надійним помічником для виконання найскладніших завдань!» – повідомляють в компанії.

В Україні пропонується дві версії пікапа BAW з однорядною (Warrior 2043 ) і дворядною (Warrior 2043-DC) кабіною. Машина поставляється з турбодизелем об'ємом 2,4 л і потужністю 140 л. с. Ціна на позашляховик стартує від 777 434 грн.

BAW Warrior 2043

BAW (Beijing Automobile Works Co. Ltd.) – другий за величиною виробник автомобілів в КНР. Підприємство засноване в 1958 році має виробництво в п'яти регіонах КНР та в Південно-Африканській Республіці. BAW є офіційним постачальником військової автомобільної техніки НВАК КНР. Сумарна кількість реалізованих позашляховиків складає понад 1 мільйон.