У Бориспіль прибули американський і британський літаки

оновлено Airbus A400M Airbus A400M. Фото демонстраційне

Сьогодні, 6 лютого, у Борисполі, як і вчора, сіли американський та британський транспортні літаки, які доставили чергову партію військової допомоги для Збройних Сил України.

Згідно з даними сервісу Flightradar24, транспортний літак Boeing 747-4B5F авіакомпанії Kalitta Air, який вилетів з авіабази ВПС США «Довер», приземлився у Борисполі сьогодні о 15:14. Майже відразу за ним, о 15:30, приземлився Airbus A400M Королівських ВПС Великої Британії, що прибув з британської авіабази «Акротирі» на Кіпрі. Цей же британський літак вчора ввечері доставив до Борисполя вантаж з авіабази «Бриз Нортон» (Великобританія).

З початку року це вже дев'ятий (або тринадцятий, якщо рахувати з жовтня 2021 року) американський і дванадцятий британський літаки з військовою допомогою. США та Великобританія передали Україні широку номенклатуру озброєння та боєприпасів, зокрема радіолокаційні станції, протитанкові ракетні комплекси Javelin, NLAW, гранатомети M141 (SMAW-D), автоматичні гранатомети Mk19, стрілецьку зброю, боєприпаси та медзасоби.

ДОПОВНЕНО. О 23:29 у Борисполі сів ще один Boeing 747-4B5F авіакомпанії Kalitta Air, який також прибув з авіабази ВПС США «Довер».

У Бориспіль прибули американський і британський літаки



Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»