Компанія Baykar подарує Україні «Байрактари»

Компанія Baykar подарує Україні Байрактари

Турецька компанія Baykar оголосила, що не братиме оплату за безпілотники Bayraktar TB2, а передасть їх Українській армії безкоштовно, натомість просить спрямувати всі зібрані українцями гроші на допомогу в боротьбі народу України.

«Компанія Baykar обізнана, що українська компанія по збору коштів під назвою «Народний BAYRAKTAR» успішно зібрала суму для придбання кількох БПЛА Bayraktar TB2 для захисту своєї Батьківщини. Бізнесмени та звичайні люди внесли кошти — малі й великі — для досягнення цієї мети протягом кількох днів. Компанія Baykar не прийматиме оплату за TB2 і безкоштовно відправить 3 БПЛА на український фронт. Натомість ми просимо спрямувати зібрані кошти на допомогу в боротьбі народу України. Ми зворушені цією солідарністю та рішучістю перед обличчям, здавалося б, нездоланних викликів. Компанія Baykar молиться про справедливе розв’язання та тривалий мир», — йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

Нагадаємо, що всього за не повні три доби українці назбирали 600 мільйонів гривень, яких вистачить на купівлю чотирьох «Байрактарів» для Збройних Сил України. Проєкт зі збору коштів був ініційований Благодійним Фондом Сергія Притули і блогером Ігорем Лаченковим.

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»



ua en