Oshkosh отримала замовлення на JLTV для низки країн

JLTV

Контрактне командування армії США оголосило, що надало Oshkosh Defense замовлення на суму 160 мільйонів доларів США на легкі тактичні машини JLTV і пов’язані з ними компоненти.

У компанії повідомили, що замовлення передбачає постачання JLTV міжнародним союзникам США, включаючи Монголію, Румунію, Македонію, Словенію та Словаччину.

В Oshkosh Defense наголосили, що модульна конструкція та цифрова архітектура Oshkosh JLTV дозволяють розмістити на ньому понад 100 варіантів обладнання для різноманітних місій, що включають зброю, лазери, датчики та засоби зв'язку.

«JLTV послідовно демонструвала свою здатність заповнювати критичні прогалини у можливостях, і ми пишаємося постійним інтересом з боку міжнародних союзників», — сказав Джордж Менсфілд, віцепрезидент і генеральний менеджер оборонних програм Oshkosh Defense. «Як єдиний виробник, що може постачати JLTV через прямі комерційні продажі (DCS), Oshkosh продовжить нашу підтримку сил НАТО, союзників і коаліції, які хочуть модернізувати свої збройні сили за допомогою перевірених на полі бою рішень».