«Антонов» представляє літаки Ан-70 та Ан-132 на Dubai Air Show

Ukrainian Military Pages

12 листопада розпочав роботу міжнародний салон Dubai Air Show. На виставці представлено два транспортних літака «Антонов»: прототип (літак-демонстратор) багатоцільового легкого транспортного літака Ан-132 та військово-транспортний літак короткого злету та посадки Ан-70.

Програму Ан-132 ДП «Антонов» представляє разом з партнерами з Королівства Саудівської Аравії. Ан-132Д взяв участь у програмі демонстраційних польотів. Екіпаж випробував: льотчик-випробувач 2 класу Богдан Загорулько та льотчик-випробувач 3 класу Андрій Горін показали високі маневрені характеристики літака в небі над Дубаєм.

Як зазначив в.о. Президента ДП «АНТОНОВ» Олександр Кривоконь, «Участь у виставці в Дубаї важлива для нашого підприємства. Це гарна нагода представити сучасні програми, наші літаки потенційним замовникам з країн Близького Сходу, зустрітися з партнерами».

На стенді пройшли переговори з питань налагодження постачання комплектуючих для серійного виробництва Ан-132, розробки його нових модифікацій, післяпродажного супроводу літаків «Ан» в країнах Близького Сходу та Північної Африки.

Ukrainian Military Pages


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram

ua en
Використані джерела:
Прес-служба ДП «Антонов»