«Укроборонпром» бере участь у IDEX 2017

«Укроборонпром» бере участь у IDEX-2017

«Укроборонпром» бере участь а одній із наймасштабніших виставок зброї у світі – International Defence EXhibition, яка проходить раз у два роки у Об’єднаних Арабських Еміратах.

Цього року вона стартувала 19 лютого та триватиме п‘ять днів. «Укроборонпром» на IDEX-2017 представляє передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, сконцентрувавши увагу на сучасних безпілотних технологіях та передових броньованих машинах. Саме на цій виставці відбудеться перша міжнародна прем‘єра безпілотного «Фантому», а також будуть продемонстровані безпілотники Anser та Patriot R2.

Розробники інтегрували у «Фантом» протитанковий ракетний комплекс «Бар’єр». З таким озброєнням малопомітний та мобільний «Фантом» здатен вражати важко та легко броньовані цілі на відстані від 100 до 5000 метрів. Окрім цього, «Фантом» укомплектований стабілізованою поворотною платформою для різних видів озброєнь.

На IDEX-2017 також будуть продемонстровані бойові машини БТР-4 та «Дозор-Б», бойові модулі «Тайпан» та БПУ 12,7, кероване ракетне та артилерійське озброєння, а також інші розробки підприємств-учасників Концерну та інших українських виробників, зокрема ПАТ «АвтоКрАЗ», корпорації «Богдан».

Укроборонпром бере участь у IDEX-2017 Укроборонпром бере участь у IDEX-2017 Укроборонпром бере участь у IDEX-2017 Укроборонпром бере участь у IDEX-2017 Укроборонпром бере участь у IDEX-2017 Укроборонпром бере участь у IDEX-2017 Укроборонпром бере участь у IDEX-2017 Укроборонпром бере участь у IDEX-2017 фото: ukroboronprom.com.ua

«Укроборонпром» бере участь у IDEX-2017фото: КБ «Луч» / facebook.com/kbluchua



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ДК «Укроборонпром»