Міністр оборони України оглянув хід першого етапу будівництва бази ВМС в Одесі

Степан Полторак оглянув хід першого етапу будівництва бази ВМС в Одесі

17 березня, у ході робочої поїздки до Одеського гарнізону Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак оглянув хід першого етапу будівництва бази Військово-Морських Сил.

— Загалом будівельні роботи для облаштування бази ВМС розраховані на два роки, — зазначив Міністр оборони Степан Полторак. — Цього року на виконання робіт Міністерством оборони вже виділено 150 мільйонів гривень.

По завершенню робіт військовослужбовці Військово-Морських Сил будуть мати сучасну базу, яка включатиме: Військово-морський ліцей та інститут, Штаб Командування ВМС, гуртожитки та житлові будинки для особового складу ВМС, а також їдальню, клуб і автомобільний парк.

Читати також: 2017 року ВМС очікує збільшення корабельного складу на сім одиниць та розвиток інфраструктури

перший етап будівництва бази ВМС в Одесі перший етап будівництва бази ВМС в Одесі перший етап будівництва бази ВМС в Одесі перший етап будівництва бази ВМС в Одесі перший етап будівництва бази ВМС в Одесі перший етап будівництва бази ВМС в Одесі
фото © www.mil.gov.ua

Також Міністр оборони оглянув хід будівництва 80-квартирного житлового будинку, яке планується завершити вже до кінця поточного року.

Читати також: У Миколаєві в травні розпочнуть реалізацію нового швидкісного проекту будівництва житла для військових
перший етап будівництва бази ВМС в Одесіфото © mil.in.ua

— Досягнуто домовленостей щодо подальшого будівництва ще близько 400 квартир для військовослужбовців за рахунок залучення інвестицій, — зазначив Міністр оборони Степан Полторак.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua