Делегація ВМС ЗС України відвідала з візитом США з метою вивчення питань кадрового менеджменту

Ukrainian Military Pages

Представники управління персоналу штабу Командування Військово-Морських Сил ЗС України відвідали Командування особового складу Військово-Морських Сил США, яке розміщене в місті Мілінгтон.

Візит відбувся з метою вивчення передових технологій вербування на військову службу за контрактом та кадрового менеджменту ВМС США.

У ході робочої поїздки відбулися зустрічі начальника управління персоналу — заступника начальника штабу Командування Військово-Морських Сил ЗС України капітана 1 рангу Олександра Шевченка з начальником командування особового складу ВМС США — заступником начальника штабу ВМС США з питань особового складу віце-адміралом Річардом Брауном та командувачем Вербувального командування ВМС США контр-адміралом Пітером Гарвіном.

Ukrainian Military Pages

Протягом 5 днів були проведені брифінги стосовно системи вербування, структури та завдань Вербувального командування ВМС США, специфіки, технологій та ресурсного забезпечення залучення на військову службу. Також було вивчено елементи системи кадрового менеджменту, управління та супроводження кар’єри офіцерського, старшинського та рядового складу.

Ukrainian Military Pages

Крім того, для учасників заходу було проведено брифінг з вивчення принципу Six Sigma, який допомагає підвищувати ефективність організації праці в органах військового управління і заощадити для держави людські та фінансові ресурси.

Читати також: У Бердянську відкрито вербувальний центр ВМС України

На завершення візиту офіцери ВМС ЗС України ознайомились з роботою United Military Processing Command, який здійснює заходи проведення медичних оглядів, професійних та психологічних тестувань, приведенням до присяги рекрутів та відправки їх до навчальних центрів видів ЗС США.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua