«Укроборонпром» вперше демонструє українську техніку на виставці AUSA у Вашигнтоні

Ukrainian Military Pages

Державний концерн «Укроборонпром» вперше представляє розробки українського оборонно-промислового комплексу на міжнародній виставці озброєння AUSA (Association of the US Army) у Вашингтоні.

«Виставка AUSA – це один із найбільш впливових світових оборонних заходів, на якому представляють новітні високотехнологічні розробки військової техніки та зброї. Цього року ми стаємо на рівних зі світовими лідерами, тому участь Концерну у цій виставці є знаковою подією для всієї України», – заявили в Концерні.

«Укроборонпром» має намір продемонструвати розробки, які вже довели свою ефективність в реальних боях. Участь у цій виставці допоможе Україні посилити позиції надійного та перспективного партнера на міжнародному ринку озброєння.

На стенді Концерну представлено новітню українську техніку, більшість з якої довела свою ефективність та захищеність реальними бойовими діями – бронемашини, міномети, модернізовані танки, ракетно-артилерійське озброєння та багато іншого озброєння, яким користається українська армія. Також «Укроборонпрому» демонструє новітню безпілотну техніку, що була розроблена та виготовлена в Україні з урахуванням досвіду ведення гібридної війни.

Нагадаємо, що «Укроборонпром» поглиблює співпрацю із НАТО для розгортання спільних проектів та прискорення переходу підприємств "Укроборонпрому" на випуск продукції за стандартами НАТО.

Наразі 70% підприємств-учасників «Укроборонпрому» вже сертифіковані за ISO 9001 та впроваджується система управління та гарантування якості AQAP 2000. 40 підприємств-учасників "Укроборонпром" отримали доступ до Головного каталогу НАТО з логістики (NATO Master Catalogue of References for Logistics). Цей інструмент дозволив підприємствам вітчизняного ОПК вийти на міжнародний ринок озброєння та реалізовувати програму імпортозаміщення. Запровадження роботи з каталогом допомогло «Укроборонпрому» швидко знайти європейських постачальників на заміну російським.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

ua en
Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ДК «Укроборонпром»

довідник озброєння і військової техніки