Миколаївський ремонтно-відновлювальний полк відремонтував близько 600 одиниць техніки

Ukrainian Military Pages

Упродовж року особовий склад ремонтно-відновлювального полку, що в Миколаєві, відремонтував близько 600 одиниць пошкодженої військової техніки.

Частина здійснювала ремонт техніки підрозділів, які прибули на полігон «Широкий Лан» для відновлення боєздатності після виконання бойових завдань в районі проведення антитерористичної операції. Більшість робіт проводиться на базі збірного пункту пошкоджених машин, розгорнутого в межах полігону. Тут проводять поточний та середній ремонт, технічне обслуговування всіх видів військової техніки та озброєння.

За рік фахівці полку на збірному пункті відновили понад дві сотні одиниць бронетанкової та понад сотню одиниць автомобільної техніки, близько 240 одиниць ракетно-артилерійського та інженерного озброєння.

В особливо складних випадках військовослужбовці здійснювали евакуацію пошкодженої техніки до ремонтних майстерень у пункті постійної дислокації полку чи спеціалізованих підприємств, завдяки чому було повернуто у стрій близько чотирьох сотень одиниць військової техніки.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua