ССО взяли участь у конференції щодо експлуатації снайперського комплексу UAR-10 в ЗСУ

ССО взяли участь у конференції щодо експлуатації снайперського комплексу UAR-10 в ЗСУ

29 березня 2018 року представники від військових частин Сил спеціальних операцій взяли участь у конференції з питань експлуатації снайперського комплексу UAR-10 (Z-10) в підрозділах Збройних Сил України.

Учасниками конференції було обговорено цілий ряд питань щодо введення в експлуатацію, щоденного / регламентного і сервісного обслуговування снайперського комплексу, надано рекомендації по характеристикам і номенклатурі боєприпасів, а також учасники обмінялись досвідом використання снайперського комплексу в умовах бойових дій.

Ukrainian Military Pages

На думку представників Сил спецоперацій (ССпО), проведення даного заходу та обмін досвідом між професіоналами своєї справи сприяє подальшому розвитку сучасної зброї.

У конференції також взяв участь Генерального штабу — Головнокомандувач ЗСУ генерал-армії України Віктор Муженко. Він, зокрема, особисто протестував нову снайперську гвинтівку, по що ми писали раніше.

Під час конференції була проведена виставка зброї виробництва ТОВ «ЗБРОЯР», спорядження компанії P1G-Tac, виробів TM ARCHER.

Ukrainian Military Pages

Нагадаємо, що раніше, начальник Озброєння ЗСУ генерал-майор Микола Шевцов під час радіоефіру програми «ЗБРОЯ.UA» на Армія FM, повідомив, що гвинтівки UAR-8 та UAR-10 прийнято на озброєння Збройних Сил України.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Сил спеціальних операцій ЗС України