Муженко протестував нову вітчизняну снайперську гвинтівку

Муженко протестував нову вітчизняну снайперську гвинтівку, яку закуповують для ЗСУ (відео)

29 березня вітчизняному підприємстві, яке виконує держзамовлення з постачання снайперських гвинтівок для ЗС України, відбулась конференція щодо використання, технічного супроводження, ремонту та удосконалення снайперських гвинтівок нового зразка.

У ході роботи розглянули питання пов’язані з адаптацією снайперського комплексу в підрозділах ЗС України, підготовкою рекомендацій щодо експлуатації та обслуговування снайперських гвинтівок, а також представили програми навчання снайперів.

Читати також: ССО взяли участь у конференції щодо експлуатації снайперського комплексу UAR-10 в ЗСУ

Учасники конференції отримали можливість оглянути виробничі потужності, навчально-тренувальну базу та зразки озброєння, які найближчим часом надійдуть до Збройних Сил.

Муженко протестував нову вітчизняну снайперську гвинтівку ЗСУ (ВІДЕО) Муженко протестував нову вітчизняну снайперську гвинтівку ЗСУ (ВІДЕО) Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Участь у заході також взяв начальник Генерального штабу - Головнокомандувач ЗСУ генерал армії України Віктор Муженко. Він особисто протестував нову снайперську гвинтівку. Головнокомандувач звернув увагу на важливість розвитку снайпінгу в Збройних Силах, а також необхідність внесення змін до Концепції підготовки снайперів.


Читати також: На озброєння ЗСУ прийнято 7,62-мм cамозарядну напівавтоматичну снайперську гвинтівку UAR-10

ua en
Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України

довідник озброєння і військової техніки