Тривають збори однієї зі стрілецьких рот Київської бригади територіальної оборони

Ukrainian Military Pages

Продовжуються навчальні збори з військовозобов’язаними та резервістами у складі стрілецької роти окремого батальйону територіальної оборони бригади ТрО м. Київ, на Великополовецькому полігоні.

З особовим складом проведено злагодження підрозділів, відпрацьовані практичні дії в складі відділень та взводів на заняттях з тактичної підготовки у наступі та обороні.

На заняттях з вогневої підготовки на навчальних місцях організовано виконання нормативів з розбирання та збирання стрілецької зброї, особовий склад практично виконав навчальні контрольні стрільби з пістолету ПМ та автомату АК-74.

Для надання допомоги в проведенні занять з тактичної та вогневої підготовки залучалися інструктори з громадських організацій «Білі Вовки» та «ПАТРІОТ».

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages
фото © Бригада територіальної оборони м.Київ / Facebook

Читати також:Чернігівська бригада територіальної оборони приймає резервістів на збори


Використані джерела:
Бригада територіальної оборони м.Київ