Німці перемогли у Strong Europe Tank Challenge, Швеція та Австрія посіли призові місця

Ukrainian Military Pages

Сьогодні завершилися треті міжнародні змагання Strong Europe Tank Challenge 2018, що проходили на американському військовому полігоні біля німецького міста Графенвер, з 3 по 8 червня 2018 року.

Переможцем змагань став німецький танковий взвод.

Ukrainian Military Pages

Нагадаємо, що німецькі танкісти перемагали також у перших танкових змаганнях у 2016-му, а у минулому році зайняли друге місце, уступивши першість Австрії.

Ukrainian Military Pages

Загалом призові місця виглядають так:

  1. Німеччина (Leopard 2A6)
  2. Швеція (Stridsvagn 122)
  3. Австрія (Leopard 2А4)

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Крім того, кубок зі снайперської стрільби взяв американський взвод.

Ukrainian Military Pages

Цього року у танкових змаганнях брали участь вісім країн-членів НАТО та партнерів. До Австрії, Франції, Німеччини, Польщі, України та Сполучених Штатів вперше приєдналися танкові взводи зі Сполученого Королівства та Швеції.

Сьогодні, у п'ятий день змагань, всі вісім команд долали смугу перешкод, взяли участь у танковій олімпіаді (перенесення на швидкість запасних частин та боєкомплекту танку), а також продемонстрували свої можливості у снайперській стрільбі з танку.

Також: SETC2018: останній день та нагородження (ВІДЕО)

Кілька фото із сьогоднішніх вправ:

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Нагадаємо, що у попередні дні були вправи: танковий взвод у наступі, взвод у обороні, розпізнавання та ідентифікація цілей, розвідка, корегування артилерії, ремонт ураженого танку та надання медичної допомоги екіпажу, оцінювання дистанції до цілі, водіння танку, евакуація танку в умовах РХБ загрози та швидкісна стрільба з особистої зброї.

Про це ми писали тут.

ua en