Штурмові артилеристи оновлюють нарукавні знаки

нарукавна символіка десантно-штурмової артилерії

Десантно-штурмові війська кардинально оновлюють нарукавні емблеми відповідно до нової стандартизованої концепції. Цього разу йтиметься про окремий артилерійський дивізіон.

Нагадаємо, що 132-й розвідувальний батальйон ДШВ вже отримав свою емблему, затверджується нарукавний знак 80-ї десантно-штурмової бригади, решта частин – 25-та повітряно-десантна, 81-а аеромобільна та 79-а і 95-а десантно-штурмові бригади, окремі батальйони управління і танковий, артдивізіон, навчальний центр та інші у процесі.

Обговорення проекту для штурмових артилерістів, як завжди триває у тематичній facebook-спільноті «Нове військо», що ведеться журналістом Віталієм Гайдукевичем, який входить до складу експертної групи з питань розробки нарукавних знаків військових частин ЗС України.

Потрібно в емблемі мати указання, що це арта, але вони є структурою штурмовиків. Допустимо використання двох або трьох кольорів. Бажано, щоб один з них був марун. Нижче використано бордово-червоний варіант. Логіка: золото + червоне, це кольори гармашів, а марун і біле - десанту. Можна використати блискавку із двома заломами, як на беретному знаку арти. Можна використати мотив "гармата + крила". Так, гармату можна намалювати так, щоб це не був «Арсенал» – це другорядні нюанси. Наведені малюнки – візуалізація напрямку ходу думки, а не конкретна пропозиція.

нарукавна символіка десантно-штурмової артилерії

Крім того за участь у проекті розробки символіки Десантно-штурмових військ обіцяють... невеличкий грошовий приз для тих авторів малюнків, які будуть прийняті до використання:

нарукавна символіка десантно-штурмової артилерії


Читати також:Міноборони унормовує розробку нарукавних знаків (Методичка)

Читайте Ukrainian Military Pages у Telegram, Twitter та Facebook